BejelentésCIVIL MEGMOZDULÁS A NEMZETÉRT
Összefogás egy élhetőbb országért

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás

TALPRA MAGYAR….

Kezdhetnénk talán ezzel is, de reméljük az első lépéseinket már megtettük mindannyian,…Emberként.


Most egy olyan felkérést intézünk Honfitársaink felé, melyhez a talpon maradáson túl, szívünkre is komoly szükség lesz. Meg kell mutatnunk a Magyarok valódi erényét…be kell mutassuk azt, hogy büszke állampolgárok vagyunk…be kell bizonyítanunk, hogy van egy határ, mikor már nem viseljük a lealacsonyító, birka jelzőt.


Az egyelőre értékválságtól sújtott és adóssághegy tetején ülő társadalmunk előtt kínkeserves évtized áll, ha engedünk a látható, érezhető folyamatoknak. Nem elég ugyanis a mostani gazdasági problémákon túl lenni, de ott van még az öregedés társadalmi és gazdasági problémája, a jelenleg 1-1,5 millió mély szegénységben élő ember kérdése, akiknek a súlya a társadalomban egy évtized alatt megduplázódhat, és akkor ez nem pár megyét érintő gond lesz, hanem országos probléma.

Egy olyan országos probléma, amely kihat majd a jövő generációjára, kihat gazdaságunkra, kihat mindennapi életünkre, mert a nyomor az utcán, mindennapi életünkben fog bennünket érni… Ott fogjuk magunk előtt látni, otthonaink előtt fog heverni… Gyermekeink szembesülnek majd vele; amit, ha megkérdeznek, hogy „miért van ez ?”, akkor, majd őszintén bevallhatjuk csemetéinknek, hogy tehetetlennek éreztük magunkat pár évtizede… meg, hogy ez a mi hagyatékunk…!Nagyon nagy a tét… gondolom ezt minden felelős anyuka és apuka saját bőrén érzi.Magyarország lakossága kiemelten békeszerető nép. Mi magyarok, történelmünk során sokat vontunk meg magunktól, rengeteget tűrtünk, szenvedtünk…és sok-sok értékeinktől megfosztottak bennünket, mind területileg, mind pedig nemzeti kincseinket tekintve.Jelenlegi életünkben is egyre inkább érezhetjük úgy, hogy ismét nyomja valami a vállunkat. Ismét van bennünk egy érzés, hogy szolgálunk egy láthatatlant, egy megfoghatatlant…amely sose kegyes hozzánk, és amely sose mondja azt, ’hogy már elég…pihenjünk meg, éljünk szeretteinknek.’

Az utóbbi hónapok, évek ismét megmutatták nekünk, hogy van még mit elvenni tőlünk. Hazaszeretetünket teszik próbára, közösségünkbe vetett hitünket karcolják, nemzettudatunkat sértik… a legféltettebb kincseinket veszélyeztetik és engedik veszélyeztetni, az pedig nem más, mint családjaink nyugalma, szeretteink egészsége, az otthon biztonsága, és álmaink…életünk alapkövei.

Akarjuk még ezt az félelmet? Szolgáljon még továbbra is ez a nép egy megfogalmazhatatlan, érinthetetlen hatalmat?


Amennyiben, Ön is úgy érzi, hogy eljött az idő arra, hogy egy szebb, boldogabb, élhetőbb ország polgára legyen, kérjük, csatlakozzon, mert összefogással minden álmunk valóra válhat!
Üzenetküldés
Kérlek, oszd meg velünk véleményedet a mozgalommal kapcsolatban

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!